Jij en jouw toekomst:
of Registreren

Opleiding: Patissier

Albeda College in Rotterdam

Je leert onder andere over

Als patissier ben je creatief en beheers je alle vaardigheden en technieken van het vak. Je bent gespecialiseerd in hoogwaardige banketproducten. Ook geef je leiding aan het team. Het ontwikkelen van nieuwe recepturen is een belangrijk onderdeel van je werk. Hiervoor experimenteer je met ingrediƫnten, werkwijzen, bereidingstechnieken en apparatuur.

Iets met

Horeca, Koken en bakken

Kans op werk/stage

Job-1 Internship-1

Opleiding op rij

Niveau
4
Leerweg
BBL
Duur
1 jaar
Locatie(s)

Inhoud van de opleiding

Je gaat vier dagen per week aan de slag in een erkend leerbedrijf en je komt een dag per week naar school om lessen te volgen. Op school krijg je theorievakken zoals Vakleer Management, Rekenen, Nederlands, Engels, en loopbaan en burgerschap. Verder heb je praktijkles op het gebied van patisserie. In deze opleiding breidt je je vak- en productkennis verder uit.

Duur en leerwijze

1 jaar

Kosten

Kijk voor de extra kosten onderaan de opleidingstekst www.albeda

Verder studeren

Met het diploma Leidinggevende bediening kun je doorstromen naar:

  • Hogere Hotelschool (HBO)
  • Lerarenopleiding (HBO)

Wat word je?

Toelatingsvoorwaarden

  • Allround Brood- en Banketbakker, niveau 3
  • Zelfstandig werkend Banketbakker, niveau 3
  • Allround Banketbakker, niveau 3

Aanmelden doe je zo

Op www.albeda.nl lees je precies hoe je je kunt aanmelden.

Neem gerust contact op

Bel 0102901010

Postbus 9451, 3007AL, Rotterdam

E-mail albeda@albeda.nl

Website: www.albeda.nl

Deze opleiding op verschillende scholen

Meer weten?
Uitgebreid vergelijken opleidingen >