Food Commerce & Technology

Food Commerce & Technology bij Hogeschool Inholland

De naam Food Commerce and Technology verklapt het al: je volgt de enige hbo-opleiding in Nederland met een combinatie van voedingsmarketing én -technologie. Een logische combinatie, want beide aspecten zijn in de praktijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarnaast denk je na over maatschappelijke vraagstukken: hoe produceren we duurzaam, gezond en veilig voedsel? Allemaal voer voor studenten die hun technologische of commerciële talenten willen ontwikkelen. Dat kan op onze locatie in Amsterdam of Delft. Het is een opleiding met zo rond de 75 studenten instroom per jaar, dus je kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Bij de opleiding Food Commerce and Technology leg je in het eerste jaar een flinke bodem basiskennis. Dat varieert van de chemische structuur van voeding, productiemethodes van voeding tot marketing, gezondheid en consumentengedrag. Aan het einde van het brede eerste jaar, kies je je afstudeerrichting, die in jaar 2 start. Kies je voor Voedingstechnologie met productontwikkeling en kwaliteits- en procesbeheer? Of ga je liever voor Markt en Consument, waar marketing, communicatie en verkoop centraal staan?

Wist je dat?

Food Commerce & Technology

Studievorm
Hogeschool Inholland

Neem contact op


Toelatingsvoorwaarden


Numerus fixus Nee





Studentenoordelen

Studentenoordeel over
Inhoud van de opleiding
7,0
Studiebegeleiding
6,6
Docenten
6,8
Stage en Opleiding
5,8
Studiefaciliteiten
6,8
Toetsing Beoordeling
6,8
Informatievoorziening
6,2
Sfeer in de faciliteit
8,2
Facilieiten
6,6
Onderwijsruimtes
7,0
Werkplekken
6,6
Beschikbaarheid werkplekken
6,2
Bibliotheek / Mediatheek
6,0
ICT faciliteiten
6,6
Digitale Leeromgeving
7,0
Informatie over beperking, aandoeningen,ziektes
6,6
Voorlichting over beperkingen, aandoeningen en ziektes
5,8
Opvang bij een beperking, aandoening of ziekte
6,4
Digitale aanpassingen bij een beperking, aandoening of ziekte
7,2
Geschiktheid locatie bij een beperking, aandoening of ziekte
6,4
Aanpassingen lessen bij een beperking, aandoening of ziekte
6,8
Aanpassingen toetsen bij een beperking, aandoening of ziekte
6,2
Begrip docenten bij een beperking, aandoening of ziekte
7,2
Kennis van zaken over beperking, aandoening of ziekte
6,0
Begrip studenten bij een beperking, aandoening of ziekte
6,8
Beleiding bij een beperking, aandoening of ziekte
7,0
Sfeer op de opleiding
8,2
Algemene vaardigheden
7,2
Praktijkgericht onderzoek (HBO)
7,2
Voorbereiding Beroepsloopbaan (op locatie / voltijd)
7,0
Studierooster
6,0
Studielast
6,6
Groepsgrootte
7,6
Stage Ervaring
7,8
Kwaliteitszorg
6,2
Uitdagend onderwijs
6,4
Internationalisering
5,4