Food Commerce & Technology

Food Commerce & Technology bij Hogeschool Inholland

Met de Nederlandstalige opleiding Food Commerce and Technology eet en verdien je ook een mooie boterham bij fabrikanten van voeding.

Je bent wat je eet. En wat je eet zou jij graag verder willen uitpluizen. Van nature scan je verpakkingen geregeld met een nieuwsgierige blik. Wat vertelt de ingrediƫntenlijst: wat maakt dit sapje zo lekker, dit reepje zo gezond? Hoe wordt voeding ontwikkeld en geproduceerd? Is het ontwerp van de verpakking mooi of lelijk? Je checkt de prijs: goed of te duur? Is de reclame grappig of saai? Zou het jou lukken om dit aan Albert Heijn te verkopen? Met welke innovaties zijn fabrikanten van voeding bezig en hoe kunnen we jong en oud gezonder laten eten? Smaken deze vragen naar meer? Zet dan Food Commerce and Technology op jouw menu. Bij de opleiding Food Commerce and Technology leg je in het eerste jaar een flinke bodem basiskennis. Dat varieert van de chemische structuur van voeding, productiemethodes van voeding tot marketing, gezondheid en consumentengedrag. Aan het einde van het eerste jaar, kies je je afstudeerrichting, die in jaar 2 start. In het derde en vierde jaar kun je proefdraaien in de praktijk. Dan test je jezelf tijdens een stage. In het vierde jaar werk je aan een individuele afstudeeropdracht waaruit blijkt dat jij de beginnende foodprofessional bent.

Wist je dat?

Jaarlijks 58 studenten met de Food Commerce & Technology beginnen?

Deze opleiding wordt gegeven in het Nederlands?

85 studenten deze opleiding gemiddeld met het cijfer 7,6 beoordelen?

Food Commerce & Technology

Studievorm voltijd
Taal Nederlands
Studieduur (ects) 240
Collegegeld 2018 € 2060 ,-
Collegegeld 2019 € 2083 ,-
Hogeschool Inholland

Neem contact op

Rotterdamseweg 141

2628 AL, Delft

0703120120

studiekeuze.denhaag@inholland.nl

www.inholland.nl


Toelatingsvoorwaarden

Wettelijke Vooropleidingseisen HAVO
Havo met profiel EM (met Wiskunde A of Wiskunde B), CM (met Wiskunde A of Wiskunde B), NG, NT.

Wettelijke Vooropleidingseisen VWO
Vwo met profiel EM (met Wiskunde A of Wiskunde B), CM (met Wiskunde A of Wiskunde B), NG, NT.

Wettelijke Vooropleidingseisen mbo
Direct toelaatbaar

Wettelijke Vooropleidingseisen HBO
Direct toelaatbaar


Numerus fixus Nee

Studiekeuzecheck

Als je voor 1 mei aangemeld bent School nodigt uit

Verplichte deelname Ja

Als je per september 2014 voltijd gaat studeren krijg je verplicht te maken met de Studiekeuzecheck. De Studiekeuzecheck is onderdeel van het studiekeuzetraject en helpt je te bepalen of de opleiding die je hebt gekozen bij je past. Niet alleen omdat je dan met meer plezier je opleiding volgt, maar ook omdat de kans groter is dat je deze opleiding met succes afrondt. Voor deeltijd en duale opleidingen is deelname vrijwillig. Opleidingen met een numerus fixus en/of decentrale selectie kennen een eigen procedure.

Voor meer informatie: http://www.inholland.nl/studiekeuzecheck


Bindend studieadvies

Je moet binnen 1 jaar minimaal 50 punten hebben behaald.




Studentenoordelen

Studentenoordeel over
Inhoud van de opleiding
7,0
Studiebegeleiding
6,6
Docenten
6,8
Stage en Opleiding
5,8
Studiefaciliteiten
6,8
Toetsing Beoordeling
6,8
Informatievoorziening
6,2
Sfeer in de faciliteit
8,2
Facilieiten
6,6
Onderwijsruimtes
7,0
Werkplekken
6,6
Beschikbaarheid werkplekken
6,2
Bibliotheek / Mediatheek
6,0
ICT faciliteiten
6,6
Digitale Leeromgeving
7,0
Informatie over beperking, aandoeningen,ziektes
6,6
Voorlichting over beperkingen, aandoeningen en ziektes
5,8
Opvang bij een beperking, aandoening of ziekte
6,4
Digitale aanpassingen bij een beperking, aandoening of ziekte
7,2
Geschiktheid locatie bij een beperking, aandoening of ziekte
6,4
Aanpassingen lessen bij een beperking, aandoening of ziekte
6,8
Aanpassingen toetsen bij een beperking, aandoening of ziekte
6,2
Begrip docenten bij een beperking, aandoening of ziekte
7,2
Kennis van zaken over beperking, aandoening of ziekte
6,0
Begrip studenten bij een beperking, aandoening of ziekte
6,8
Beleiding bij een beperking, aandoening of ziekte
7,0
Sfeer op de opleiding
8,2
Algemene vaardigheden
7,2
Praktijkgericht onderzoek (HBO)
7,2
Voorbereiding Beroepsloopbaan (op locatie / voltijd)
7,0
Studierooster
6,0
Studielast
6,6
Groepsgrootte
7,6
Stage Ervaring
7,8
Kwaliteitszorg
6,2
Uitdagend onderwijs
6,4
Internationalisering
5,4