ID College

Wist je dat ID College 8 mbo-scholen in het Groene Hart heeft, met ruim 10.000 studenten, verspreid over meer dan 200 opleidingen?

Bij ID College…

  • leer je bij ons een vak en ontwikkel je een eigen identiteit
  • werken we samen met bedrijven en organisaties in het groene hart
  • kun je meedoen aan activiteiten binnen en buiten de school

Over de school

Opleidingen

Bij ID College kun je kiezen uit een groot aantal economische opleidingen. Daarmee kun je bijvoorbeeld aan het werk als (internationaal) directiesecretaresse of verkoper. Of je begint een eigen zaak. Bij Zorg en Welzijn kun je de opleiding Pedagogisch medewerker of verpleegkundige volgen. Net als een opleiding op het gebied van Sport & Bewegen, Orde & Veiligheid en Uiterlijke Verzorging. Voor technische opleidingen ga je naar Gouda.  Weet je nog niet precies wat je wilt? Volg dan het domeinoriëntatieprogramma, waarin je naast algemene vakken een praktijkgericht programma volgt. 

Onderwijs

De letters ID staan voor individualiteit en identiteit. Wat je wilt, wat er in je zit en wat je leuk vindt is heel belangrijk. Bij ons leer je een vak maar ben je ook bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een vaste studieloopbaanbegeleider die je daarbij helpt. Aan de hand van keuzeblokken is het mogelijk je studie te verbreden of te verdiepen. Zo krijg je genoeg kennis en ervaring om eventueel een hbo-opleiding te volgen.

Speciaal

ID College werkt samen met bedrijven, gemeentes, vmbo-scholen en hogescholen. Tijdens je studie ben je ook actief buiten de school. Opleidingen Uiterlijke Verzorging doen mee aan de Beautydagen en veel opleidingen leveren ook een bijdrage aan NLdoet. Voor je stage kun je ook naar het buitenland. ID College heeft contacten in Engeland, Spanje, Duitsland, Finland en Amerika. 


Opleidingen bij ID College

Neem contact op

Vijf Meilaan 210

2324 XP, Leiden

0882221777

info@idcollege.nl

www.idcollege.nl