Kappersacademie Hair Point

De kracht van onze academie zit al 30 jaar in de kleinschaligheid, passie voor onderwijs en ontwikkeling van de student!

Kappersacademie Hair Point is de bekendste particuliere onderwijsinstelling in Den Haag en omstreken. Hair Point bestaat uit een team enthousiaste docenten met passie voor het vak en aandacht voor de student. Wil jij de meest gewilde allround professional worden in het kappersvak? Laat het team van Hair Point je dan hierbij helpen! 

Bij Kappersacademie Hair Point…

  • leiden we je op tot een professional in het vak
  • word je begeleid door een enthousiast docententeam met passie voor onderwijs
  • bieden we 100% diplomagarantie bij de juiste inzet en motivatie!

Over de school

Opleidingen

Volg 2 erkende MBO 3 opleidingen gelijktijdig!
Hair Point is de enige academie in Den Haag die dit mogelijk maakt.

Bij Kappersacademie Hair Point is het mogelijk een erkende allround beroepsopleiding Haarstylist Dame én Heer te volgen op MBO niveau 3. In 2 of 3 jaar leren we jou het volledige kappersvak aangevuld met extra vak gerelateerde diploma’s en certificaten. Het kappersvak staat centraal, maar door de toevoeging van vakken als imagestyling, klantcontact & verkoop, barbier, visagie, nagelstyling, hairextensions en ondernemersvaardigheden volg je een gevarieerd lesprogramma.

Onderwijs

 

BBL-opleiding Haarstylist Heer + Ondernemend Kapper
Specialisatie Barbier

Toekomstige herenkappers, Hair Point biedt jou de meest complete én erkende opleiding in dit mooie vak! Bovendien word je opgeleid tot barbier. Dat betekent dat het herenvak, na afronding van onze MBO niveau 3 opleiding, voor jou geen geheimen meer bezit. Alle aspecten en vaardigheden worden jou aangeleerd. Denk o.a. aan scheren, faden en het bewerken van baarden en snorren. Tijdens de opleiding wordt in kleine klassen ook aandacht besteed aan ondernemersvaardigheden, klantcontact & verkooptechnieken. Het op maat gesneden programma wordt 2 dagen per week op school aangeboden. Dat betekent dat jij daarnaast direct 3 dagen per week in een barbershop aan de slag kan! Met deze combinatie van werken en leren haal jij het maximale uit jezelf en de opleiding.

BOL-opleiding Allround Kapper Haarstylist Dame & Heer + Ondernemend Kapper
Specialisatie Allround Kapper

Wil jij de meest gewilde allround professional worden in het kappersvak? Bij Kappersacademie Hair Point is het mogelijk een erkende allround beroepsopleiding Haarstylist Dame én Heer te volgen op MBO niveau 3. In 2 jaar leren we jou het volledige kappersvak aangevuld met extra vak gerelateerde diploma’s en certificaten. Het kappersvak staat centraal, maar door de toevoeging van vakken als imagestyling, klantcontact & verkoop, barbier en ondernemersvaardigheden volg je een gevarieerd lesprogramma. Je gaat 4 dagen per week naar school en je loopt 1 dag per week stage in een erkende kapsalon tegen vergoeding. De salons zien afgestudeerden met dit diploma graag binnenkomen, omdat je op meerdere plaatsen binnen de salon inzetbaar bent. Dat geeft jou de mogelijkheid om te kiezen voor een baan die het beste bij je past. Door goede contacten in de branche bieden we jou een positief arbeidsmarktperspectief.

BOL-opleiding Allround Kapper Haarstylist Dame & Heer + Ondernemend Kapper
Specialisatie Beauty Artist

Wil jij de meest gewilde allround professional worden in het kappersvak? Bij Kappersacademie Hair Point is het mogelijk een erkende allround beroepsopleiding Haarstylist Dame én Heer te volgen op MBO niveau 3. In 3 jaar leren we jou het volledige kappersvak aangevuld met extra vak gerelateerde diploma’s en certificaten. Het kappersvak staat centraal, maar door de toevoeging van vakken als imagestyling, klantcontact & verkoop, barbier, visagie, nagelstyling, hairextensions en ondernemersvaardigheden volg je een gevarieerd lesprogramma. We laten je kennis maken met de show- & modewereld door je mee te nemen naar projecten en opdrachten door het hele land. Backstage, op het podium of in de zaal, jij kunt er bij zijn! Je gaat 3 dagen in de week naar school en je loopt minimaal 1 dag per week stage in een erkende salon tegen vergoeding.

Speciaal

Jij wil toch ook de beste kappersopleiding!

Welke keuze je ook maakt, als je kiest voor Kappersacademie Hair Point dan kies je ook voor onderwijs op maat, persoonlijke aandacht en de beste kans van slagen.


Opleidingen bij Kappersacademie Hair Point

Opleidingen voor uiterlijke verzorging Niveau Leerweg Duur Kans op werk/stage
Haarstylist dame 3 BOL 3 kans op werk: niet bekend kans op stage: niet bekend
Haarstylist heer 3 BBL 2 kans op werk: niet bekend kans op stage: niet bekend

Neem contact op

Laan van Wateringse Veld 704

2548 CN, 's-Gravenhage


Schoollocaties

Laan van Wateringseveld 704

2548 CN, 's-Gravenhage