Kappersacademie Hair Point

De kracht van onze academie zit al 30 jaar in de kleinschaligheid, passie voor onderwijs en ontwikkeling van de student!

Kappersacademie Hair Point is de bekendste particuliere onderwijsinstelling in Den Haag en omstreken. Hair Point bestaat uit een team enthousiaste docenten met passie voor het vak en aandacht voor de student. Overweeg jij om een opleiding te gaan volgen in de uiterlijke verzorging en wil jij de beste worden? Laat het team van Hair Point je dan hierbij helpen! Wij bieden erkende dagopleidingen op MBO niveau 3. De opleiding Kapper/Allround Kapper is het uitgangspunt, de specialisatierichting bepaal jij zelf. Ligt je interesse bij de onderdelen barbier of black & mixed hair, kies dan voor de opleiding Hairdresser for all. Of zijn het juist de vakken visagie, nagelstyling, ondernemersvaardigheden en evenementen op locatie die jouw aandacht trekken? Dan is het voor de hand liggend dat je kiest voor de specialisatie Beauty Artist. 

Bij Kappersacademie Hair Point…

  • leiden we je op tot een professional in het vak
  • word je begeleid door een enthousiast docententeam met passie voor onderwijs
  • bieden we 100% diplomagarantie bij de juiste inzet en motivatie!

Over de school

Opleidingen

Kapper/Allround Kapper specialisatie Hairdresser for all

Wil jij een allround professional worden in het kappersvak? Kies dan voor de beroepsopleiding Kapper / Allround Kapper specialisatie Hairdresser for all! Kappersacademie Hair Point biedt jou de mogelijkheid om in 2 jaar het erkende diploma Kapper / Allround Kapper te behalen aangevuld met de keuzedelen ‘Barbier’ en ‘Black & mixed hair’. Je gaat 4 dagen per week naar school en je loopt 1 dag per week stage in een erkende kapsalon tegen vergoeding. Tevens wordt er in onze eigen schoolsalon getraind op klanten ter voorbereiding op jouw toekomst als professioneel allround kapper.

 

Onderwijs

Kapper/Allround Kapper specialisatie Beauty Artist

Wil jij een allround professional worden in het kappersvak? Kies dan voor de beroepsopleiding Kapper / Allround Kapper met als specialisatie Beauty Artist! Kappersacademie Hair Point biedt jou de mogelijkheid om in 3 jaar het erkende diploma Kapper / Allround Kapper te behalen aangevuld met extra vakgerelateerde diploma’s en certificaten. Het kappersvak staat centraal, maar door de toevoeging van keuzedelen als visagie, nagelstyling, hairextensions en ondernemersvaardigheden volg je een gevarieerd lesprogramma. We laten je kennis maken met de show- & modewereld door je mee te nemen naar projecten en opdrachten door het hele land! Backstage, op het podium of in de zaal, jij kunt er bij zijn! Je gaat 3 dagen in de week naar school en je loopt minimaal 1 dag per week stage in een erkende salon tegen vergoeding. Tevens wordt er in onze eigen schoolsalon getraind op klanten ter voorbereiding op jouw toekomst als professioneel allround kapper.

Speciaal

Jij wil toch ook de beste kappersopleiding!

Welke keuze je ook maakt, als je kiest voor Kappersacademie Hair Point dan kies je ook voor onderwijs op maat, persoonlijke aandacht en de beste kans van slagen.


Opleidingen bij Kappersacademie Hair Point

Opleidingen voor uiterlijke verzorging Niveau Leerweg Duur Kans op werk/stage
Allround Kapper 3 BOL 2 kans op werk: ruim voldoende kansen kans op stage: voldoende kansen

Neem contact op

Laan van Wateringseveld 704

2548 CN, 's-Gravenhage


Schoollocaties

Laan van Wateringseveld 704

2548 CN, 's-Gravenhage

Volendamlaan 1272

2547 CZ, 's-Gravenhage