Maerlant-Lyceum

Over de school

Het Maerlant-Lyceum is een relatief kleine school voor gymnasium, atheneum en havo. De school bevindt zich in het rustige en groene Benoordenhout en is gehuisvest in een karakteristiek gebouw met moderne faciliteiten.

Het is een goed bereikbare school met een prettige en veilige sfeer voor iedereen. In deze sfeer lukt het vrijwel alle leerlingen om hun hoogst mogelijke niveau te halen. Op onze school halen de meeste leerlingen met een havo/vwo-advies daarom ook uiteindelijk het vwo-diploma binnen zes jaar. Het Maerlant-Lyceum biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs. De resultaten behoren al jaren tot de hoogste in de regio.

De school kent een aantal speerpunten om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst: versterkt talenonderwijs, bètaonderwijs, het gymnasium en duurzaamheid.

Ontwikkeling van talent en begeleiding zijn de basis van ons onderwijs. Wij geven ruimte aan culturele, maatschappelijke en sportieve activiteiten. De school onderhoudt nauwe contacten met de ouders, die sterk bij de school betrokken zijn.

Neem contact op

Johannes Bildersstraat

2596 ED, Den Haag

0703244529

info@maerlant-lyceum.nl

www.maerlant-lyceum.nl