Praktijkschool de Poort

Over de school

De Poort is een kleinschalige school met veel aandacht voor veiligheid en zorg. We bieden onderwijs op maat door middel van gepersonaliseerde leerroutes. Onze zorg vertaalt zich in persoonlijke aandacht en begeleiding van de leerling en de ouder(s).

De Poort is een school die in kansen denkt. Wij zien voor iedere leerling ontwikkelingsperspectief. De uitstroom is maximaal. Vrijwel alle leerlingen komen terecht op een passende plek. Dat kan zijn een vervolgopleiding, een reguliere arbeidsplaats of (meer) begeleid aan het werk. Leerlingen in klas 1 bieden wij een pro+leerlijn aan voor mogelijke doorstroom naar het vmbo. Daarnaast bieden wij in de bovenbouw intern de Entree-opleiding aan voor doorstroom naar mbo niveau 2.

Het schoolgebouw, de kleine klassen en de gemoedelijke sfeer dragen bij aan veiligheid en geborgenheid. We werken met een duidelijke structuur, waardoor er een rustige sfeer heerst. Zo ziet het lesrooster er voor iedere dag hetzelfde uit, is er minimale lesuitval en hebben de leerlingen geen tussenuren. De leerlingen hebben een eigen mentor en een eigen theorielokaal. 

Neem contact op

2e Sweelinckstraat

2517 HB, Den Haag

0703588970

poort@scoh.nl

www.prodepoort.nl