Fran├žois Vatel

Over de school

Wij zijn een kleine school met 2 profielen horeca, bakkerij en recreatie (HBR) en media vormgeving en ict (MVI). Daarnaast bieden wij een gemengd/theoretische leerweg aan. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat uw kind trots op zichzelf is, om wie hij is en om wat hij kan. Onze leerlingen winnen landelijke prijzen; binnen de beroepsgerichte vakken, maar ook bijvoorbeeld als de beste debater.

We bieden een heldere onderwijsstructuur, zijn betrokken en handelen vanuit een positieve houding. Het is voor iedereen glashelder wat de afspraken zijn. Daardoor kan iedere leerling zich veilig voelen en kan hij/zij de aandacht volledig richten op persoonlijke ontwikkeling.

Onze leerlingen krijgen veel praktijkles, waardoor ze bij veel topbedrijven welkom zijn om stage te lopen. Alle lessen zijn aan elkaar geroosterd. Als er onverhoopt een les uitvalt, wordt deze zoveel mogelijk vervangen.

Naast de gewone gymlessen, bieden wij ook extra sport aan. Iedereen kan minimaal 3x per week gratis extra sporten. Bijvoorbeeld voetbal, basketbal en dans.

VMBO Profielen

  • Media, vormgeving en ICT
  • Horeca, bakkerij en recreatie

Neem contact op

Granaathorst

2592 TD, Den Haag

0703440000

info@vatel.nl

www.vatel.nl