Christelijk lyceum Zandvliet

Over de school

Zandvliet is een open christelijk lyceum met 890 leerlingen. Leerlingen voelen zich bij ons thuis, wat hen sterkt in hun persoonlijke ontwikkeling. Doordat Zandvliet kleinschalig is, kunnen we creatief en innovatief zijn in onze benadering van problemen. Zandvliet is ook degelijk: we bewaren en bewaken wat goed is. Uit onze resultaten blijkt dat we het goed doen als havo/vwo-school en daar zijn we trots op. 

Zandvliet is sinds november 2015 in een nieuw schoolgebouw aan de Bezuidenhoutseweg 40 gevestigd. De school is gemakkelijk te bereiken voor leerlingen uit de randgemeenten door zijn ligging dicht bij het station, de RandstadRail en verschillende tram- en bushaltes.

Onze school telt vijf verdiepingen. Op elke verdieping ‘huist’ een vakkencluster, zo is er een verdieping voor de zaakvakken met een collegezaal (gammacluster) en een verdieping voor de exacte vakken met twee practicumlabs (bètacluster). Er zijn twee sportzalen naast elkaar die tot één grote sporthal gekoppeld kunnen worden. De begane grond is ontspanningsruimte met een aula annex theater en een soos.

Neem contact op

Bezuidenhoutseweg

2594 AW, Den Haag

0703851902

administratie@chrlyceumzandvliet.nl

www.chrlyceumzandvliet.nl