Stanislascollege Reinier de Graafpad

Over de school

Goed onderwijs in een stimulerende omgeving, daar zetten wij ons elke dag voor in. We vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt, want dan kun je beter presteren. En dat werkt. Onze school staat bekend om de goede sfeer en de prettige manier waarop leerlingen en medewerkers met elkaar omgaan. Het Stanislascollege heeft 7 locaties, waarvan 3 locaties in Delft.

Op onze kleinschalige en gezellige school helpen we je om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Onze havo-onderbouw leidt je op voor een succesvol vervolg op de havo-bovenbouw op het Westplantsoen. In de bovenbouw van de mavo krijgt elke leerling een extra examenvak, waardoor de kans om te slagen vergroot wordt en waardoor je beter voorbereid bent op het MBO. Hierdoor bieden we je de unieke kans om het onderwijs af te stemmen op jouw talenten en interesses. Een mooie manier om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Onderwijs op maat, noemen we dat. En hou je van acteren, muziek en sport? Ook dan kun je op onze school prima uit de voeten!

Op het Stanislascollege leer je niet alleen uit boeken. We vinden het namelijk belangrijk dat je je op allerlei terreinen ontwikkelt: sociaal, cultureel en als mens. We willen je zo goed mogelijk leren kennen. Zo weten we wanneer je behoefte hebt aan extra uitdaging, of juist ondersteuning. We stimuleren je om zelfstandig te leren en te werken en na te denken over alles wat je doet. Dat past in de benadering van de Ignatiaanse pedagogiek, die wij volgen.

Om de overgang tussen het basisonderwijs en voortgezet onderwijs te stroomlijnen is er al voor de zomervakan

Neem contact op

Reinier de Graafpad

2625 DT, Delft

0157506040

scr@stanislascollege.nl

www.stanislascollege.nl