Roemer Visscher College

Over de school

Op het Roemer Visscher College krijg je een brede opleiding. We leren je alles over Ondernemen, Sport, Techniek, ICT en Horeca. Na twee jaar kies je voor de richting die het best bij jou past. Met een vmbo-diploma kun je vervolgens naar het mbo.

Leren door te doen is bij ons belangrijk. Dat merk je in de lessen maar ook in onze leerwerkbedrijven, waar je kunt oefenen wat je hebt geleerd. Ook stages zijn belangrijk: in elk leerjaar lopen alle leerlingen stage. Je hebt bij ons ook iets te kiezen. Vanaf de 2e klas kies je in welke richting je meer lessen wilt volgen. En in de 3e klas bestaat de helft van het lesrooster uit de praktijkvakken horeca, ondernemen of techniek.

Het Roemer Visscher College is een brede school. Wat dacht je van extra muzieklessen of sportlessen? Ook huiswerkbegeleiding en extra hulp voor Nederlands en/of rekenen zijn mogelijk.

In schooljaar 2017-2018 zijn we gestart we met een mavo-klas. Leerlingen die graag leren door te doen en ook uitgedaagd willen worden, zijn bij ons aan het juiste adres.

VMBO Profielen

  • Produceren, installeren en energie
  • Economie en ondernemen
  • Horeca, bakkerij en recreatie

Neem contact op

Roemer Visscherstraat

2533 VG, Den Haag

0703089881

roemervisscher@sgzuidwest.nl

www.roemervisschercollege.nl