's Gravendreef College

Over de school

Het 's Gravendreef College is een kleine, veilige en sfeervolle school voor havo en vmbo kgt. De goede sfeer, veiligheid en kleinschaligheid helpen het beste uit de leerling te halen.

Wij behouden het goede uit het verleden en combineren dat met de vernieuwingen van deze tijd. Zo heeft iedere leerling zijn eigen Chromebook en krijgen ze les in digitale vaardigheden (o.a. programmeren, robotica, ICT-basisvaardigheden). Daarnaast is er tijdens de lessen ook aandacht voor de '21st century skills', om zo de leerlingen voor de steeds digitaler wordende maatschappij klaar te stomen.
Verder bieden wij een programma waarin cultuur en culturele uitingen een belangrijke plaats innemen. Leerlingen bezoeken voorstellingen, gaan naar musea en nemen deel aan lessen drama. Leerlingen kunnen ook havo-examen doen in de vakken dans, drama en beeldend.

Onze belangrijkste doelstelling is het maximale uit iedere leerling te halen. Onze ambitie is dat het instroomniveau (basisschooladvies) minimaal het uitstroomniveau (diploma) is.
 

VMBO Profielen

  • Dienstverlening en producten
  • Zorg en welzijn
  • Economie en ondernemen

Neem contact op

Klaas Voskuildreef

2492 JJ, Den Haag

0703017755

info@sgdc.nl

www.sgdc.nl