Kok

Omschrijving

Niveau
Mbo niveau 2
Domein
Horeca en bakkerij
Leerweg
BOL

Als stagiair kok werk je natuurlijk in de keuken. Samen met onze koks Nailah en Dennis leer je al onze gerechten van de menukaart maken. Wij maken alles zelf in onze eigen keuken. Geen pakjes en zakjes maar alles huisgemaakt. Dat is veel werk maar onze gasten waarderen dat enorm. Daarom is het bij ons altijd zo druk. Onze kaart is geen hogere wiskunde maar wij maken alles wel écht lekker en dat is meteen ons handelsmerk. De medewerkers van de bediening werken ook vaak mee in de keuken vandaar dat wij één team zijn en er geen verschil is tussen de keuken en de bediening. Dat maakt het werken bij Appels & Peren zo gezellig.

Waar

Bedrijf
Appels & Peren, eten & drinken
Adres
Appelstraat 155 , 2564 ED 'S-GRAVENHAGE
Telefoon
E-mail
Website
Bron

Stage lopen

Waar wil jij meer
over weten?